CHEF EXCLUSIVE

A Nádudvari Élelmiszer Kft.-ről

A Nádudvari Élelmiszer Kft magyar tulajdonban lévő az agráriumban tevékenykedő, élelmiszert előállító kisvállalat. Két üzemünk is található Nádudvaron, dolgozóink is a környékbeli településekről érkeznek hozzánk. Egyik üzemünkben tejtermékek előállításával foglalkozunk, másik telephelyünkön hústermékek feldolgozásával és mirelit termékek előállításával foglalkozunk. Termékeinek előállítása során igyekszünk elsősorban magyar alapanyagokat felhasználni. Tejtermékeinkhez a gyártás során kizárólag hazai forrásból származó tejet használunk fel, melynek jelentős része saját telephelyeinkről a Hortobágy környékéről érkezik. Az innen származó tej egyedi, kiváló minőségű alapanyagként biztosítja a tejtermékek állandó magas minőségét. A húsüzemben gondos és szakszerű módszerekre támaszkodó állattartásból származó alapanyagokat használunk fel. Az állandó magas minőségű termékek előállítása mellett hústermékeink glutén- és laktózmentesek, tejtermékeink gyártása során igyekszünk hasonlóan kialakítani portfóliónkat, figyelve az egyre több intoleranciával élő vásárlóinkra. Három termékcsaládunk is mesterséges adalékanyagok nélkül készülnek, és a számos vegetáriánus termék mellett már 4 gyorsfagyasztott termékünk is rendelkezik Vegan V-label védjeggyel.

Az évek során számos szakmai és közönségdíjat nyertünk el. Büszkék vagyunk arra, hogy a 2021-es Magyarország tortája a Nádudvari krémjoghurt felhasználásával készült. 2022 a díjak éve is volt, hiszen 2 termékünk elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, a Nádudvari Chef Exclusive ementáli sajtos grillkolbász és a Nádudvari krémjoghurt. Több termékünk viselheti a Kiváló Minőségű Élelmiszer Arany fokozatát jelző logót, /Nádudvari sovány túró, Nádudvari roppanós virsli, Nádudvari 80%-os hústartalmú virsli/

Terveink szerint még hosszú évekig lesz kedvenc mottónk:
„Nálunk a minőség nem trend kérdése!”

A Nádudvari CHEF EXCLUSIVE termékcsalád

A Nádudvari brand hosszú évek óta elkötelezett a magas minőségű élelmiszerek előállításában, és mindent megtesz azért, hogy a minőségi fejlődés ne álljon meg.

Hosszú évekkel ezelőtt felismertük annak jelentőségét, hogy a legjellemzőbb allergének kizárásával még sikeresebbek lehetünk ebben a kiélezett versenyhelyzetben. Ennek jegyében is folytatjuk utunkat, de stratégiánk része a termékpalettánk állandó bővülése és megújulása.

Bár cégünk évek óta készít különböző típusú kolbászokat, többek között grillkolbászokat is, 2021-ben gondoltunk egy nagyot, és úgy döntöttünk, a grillkolbászokat helyezzük a fókuszunkba.  A kiváló minőségű alapanyagok és a magas színvonalú technológia adott volt, a termékek glutén és laktózmentesen ígérik a tökéletes ízharmóniát.  Így, – hogy biztosan a legjobbak lehessünk – olyan segítséget kerestünk, ami garantálhatta a sikerünket.

Olyan szakember segítségét vettük igénybe, aki ebben a szegmensben már tudja, mitől döglik a légy, és megalkotta több alkalommal a tökéletes barbecue és grill fogásokat. Így esett a választásunk egy olyan séfre, aki ebben a műfajban az egyik legjobb és olyat tud hozzátenni a termékünkhöz, ami speciális és különleges pluszt ad, hogy ne csak egészségesebb legyen termékünk, hanem az élvezeti érték emelésével is kedvezzünk fogyasztóinknak.

Serényi Zsolt feladata a termékfejlesztésnél indult, hiszen ebben a hétköznapi szegmensben valami kiugrót csak új szemlélettel lehet alkotni. Merészebb, hangsúlyosabb fűszerezés, új ízek a hagyomány és tradíció megtartásával – és elkészült az új kollekció. Ahogy ő fogalmaz: „a visszafogott eleganciát hagyjuk el egy kicsit, és merjünk húzni egy lapot 19-re is.” A célunk az volt, hogy az Ország Grillkolbásza olyan profi szakácsokat és chefeket varázsoljon az otthonokba, mintha egy igazi szakember készítette volna el aznap a meghívott barátok, vendégek, családtagok számára a grill party fő fogását. Közben sokak által kedvelt ízek mellé, mint fokhagymás, chilis, sajtos, bekerült például egy teljesen új fűszer: a borsikafű. Egyszerre lett sokunk kedvence.

A klasszikus hazai kedvenc méretben – rövidebb és vastag formában – készültek a borsikafüves, a chili-s, a fokhagymás, és az ementáli sajtos grillkolbászok. Ezek 300g-os kiszerelésben érhetők el. A nemzetközi ízekkel és formákkal is kacérkodtunk kicsit, hiszen készült jalapenos, nürnbergi és provance-i grillkolbász is. Ezek pedig 250g-os kiszerelésben kaphatók.

A favoritunkhoz, mely azóta a fogyasztóink kedvence is lett, egy olyan sajttípust választottunk, melyet ritkábban használ az élelmiszeripar ilyen módon. Az ementáli sajt használatával még különlegesebb ízvilágot és beltartalmat sikerült elérni, mindezt úgy, hogy ez a termék is laktózmentes maradhatott. Ezen felül ennél a terméknél tapasztalhatjuk meg a legszembetűnőbb módon Serényi Zsolt Grillséfünk instrukcióját, mely szerint akkor a legjobb a grillkolbász, ha „kívül roppan, belül szaftos”. Készítése közben a mozaikos sajtdarabok finoman olvadnak bele a kolbász textúrájába, ahogy átsül a faszén melegétől a kellemesen fűszeres Ementáli sajtos grillkolbász. A grillkolbászaink sertéshúsból és minimum 80% hústartalommal készülnek.

2022 második felében szerettük volna bővíteni a Chef Exclusive termékcsalád tagjainak számát, így elkészültek a „téli” időszakra is a könnyedén, gyorsan és szintén otthon is professzionálisan készíthető mini termékeink, melyek segítségével a reggelihez, vagy vacsorához olyan könnyedén gyorsan készíthetünk friss fogásokat, mintha csak egy szállodában szolgálnák fel a részünkre nyaralások utazások során. Ezek a vékony, hámozott Chef Exclusive virsli, debcecziner és nürnbergi kolbászok bizonyítják, hogy könnyedén lehetünk a konyhánk séfjei egész évben!

A Chef Exclusive termékekkel szeretnénk nap-mint-nap bebizonyítani kolbászaink közérthető tökéletességét, és hogy egyszerűnek tűnő fogásokkal is lehet kulináris élvezetet okozni, akár tömegek számára is.